Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O nama ...

.

Image 01Posle 21 godine radnog iskustvakao rukovodeći monter hidrotehničkih instalacija na raznim projektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, Živojin Stanković, 08.12.1992. god.osniva firmu pod nazivom S.Z.R. VODOTERMIKA.

2001 god. njegov sin Ivica Stanković uključuje se u poslove firme, da bi kasnije kao građevinski inženjer preuzeo rukovođenje. 2007.god. - osniva se privredno društvo “VODOTERMIKA INŽENJERING” d.o.o..  Firma u svom vlasništvu poseduje kancelarijski prostor od 80 m2, magacinski prostor u prizemlju istog objekta od 80 m2, i halu od 240 m² za smeštaj najsavremenijih mašina, opreme i vozila.

Naš uslužni portfolio se može razvrstati po sledećim kategorijama: - Postavljanje hidrotehničkih i termotehničkih instalacija - Izgradnja objekata ( stambeno-poslovnih, obrazovnih i zdravstvenih objekata) - Rekonstrukcija i adaptacija objekata (rekonstrukcija fasada, unutrašnje uređenje, zidarski i tesarski radovi, farbarski i molerski radovi, obnova metalnih struktura i dr.)

Image 01Danas firma “VODOTERMIKA INŽENJERING” ima 14 stalno zaposlenih radnika, različitih kvalifikacija i 20-ak sezonskih u zavisnosti od veličine i obima posla. Posluje sa kvalifikovanim saradnicima za izradu projektno - tehničke dokumentacije i izradu svih građevinsko - zanatskih radova.

Firma se konstantno razvija i napreduje kako u porastu obima posla, broja zaposlenih, tako i neprestanog investiranja u tehničku opremljenost i stručne kadrove. Danas s ponosom, možemo reći da smo odgovoran kolektiv spreman da odgovori na sve buduće izazove modernog poslovanja.